Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Apulian Food Retreatment

En vecka av upplevelser som kommer ge minnen för livet, en chans till återhämtning i en underbar miljö och att spendera tid med andra likasinnade.

Vad

En lyxig semestervecka där ni får uppleva den bästa maten, den mest underbara miljö och intressanta historia som Italien kan uppbringa.

Vem

Alla som älskar god mat, goda viner och njuta av det bästa livet kan erbjuda.

När

Vi erbjuder Food Retreats från påsk fram till midsommar och sedan igen från september nästan fram till jul.

För att du är värd det! Mat är det som för oss samman som människor. Fira det genom att njuta av ett av världens främsta kök på bästa möjliga vis.

Var

I Apulien, hälen på Italien och en av världens främsta matregioner.

Vårt boende

Apulian Food Retreat hålls på den vackra Casale La Torretta, ett mysigt litet hotellkomplex med utsikt över Adriatiska havet. Det perfekta stället att vandra runt och njuta av den italienska miljön Varje dag får vi utflykter och upplevelser.

Besök & Upplevelser

Varje dag kommer vi att ha utflykter och upplevelser. Besök hos små producenter av ost, charkuterier, olivolja, vin och grönsaker. Allt producerat lokalt i harmoni med naturen, och naturligtvis kommer vi inte bara att titta och lyssna, vi kommer också att smaka på allt!

Holiday

Häls våren med oss eller förläng sommaren i Italien!

Din vagn
Din vagn är tom

Bokningsformulär

Boka din vecka i Apulien!

Välj vecka och hur många ni är i sällskapet här nedanför.

Priserna anges i Euro.

Kortbetalning sker via PayPal, välj det alternativet och uppge din kortinformation på kommande sida.

 

Önskas delbetalning sker det i nuläget med en handpenning på 25% för bekräftad bokning samt att köpet är till fullo betalt senast 30 dagar före första dagen på retreat. Tag personlig kontakt för denna lösning.

PGA rådande omständigheter kring pandemin går det ej att boka online, vänligen kontakta oss direkt för personlig service och information.

Notera

Du kan nu säkert boka din food retreat här, skulle din bokning senare påverkas av rådande pandemisituation erbjuds möjlighet till ombokning och ändring till annan vecka utan extra kostnad.

Du kommer inom några dagar efter genomförd bokning att bli personligen kontaktad med mer information om din bokning, specificerat kvitto och med förfrågan om vilka som kommer att besöka oss. Vi kan även hjälpa till med att rekommendera hur ni bokar er resa till och från oss.

Säljande företag i Sverige är

inamat AB, 559169-7304

Marhult Graneborg

364 91 Lenhovda

Företaget är registrerat F-skatt och mervärdesskatt.