Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Välj ditt boende

Upptäck Casale La Torretta

Vi håller till på vackra Casale La Torretta, ett mysigt litet hotellkomplex med utsikt över Adriatiska havet. Här finns en stor trädgård med olivträd, mandelträd och fikonbuskar bland mycket annat. Att strosa runt på området är ett underbart sätt att slappna av och insupa den magnifika italienska naturen.

Våra gäster bor parvis i rymliga lägenheter med två sovrum, eget kök och badrum. Varje morgon ställs en välfylld frukostkorg med lokala och färska varor fram, var och en avgör sedan själv om frukosten intas i den egna lägenheten, ute på den egna terrassen eller också tillsammans med andra Food Retreat-gäster.

Din vagn
Din vagn är tom

Bokningsformulär

Boka din vecka i Apulien!

Välj vecka och hur många ni är i sällskapet här nedanför.

Priserna anges i Euro.

Kortbetalning sker via PayPal, välj det alternativet och uppge din kortinformation på kommande sida.

 

Önskas delbetalning sker det i nuläget med en handpenning på 25% för bekräftad bokning samt att köpet är till fullo betalt senast 30 dagar före första dagen på retreat. Tag personlig kontakt för denna lösning.

PGA rådande omständigheter kring pandemin går det ej att boka online, vänligen kontakta oss direkt för personlig service och information.

Notera

Du kan nu säkert boka din food retreat här, skulle din bokning senare påverkas av rådande pandemisituation erbjuds möjlighet till ombokning och ändring till annan vecka utan extra kostnad.

Du kommer inom några dagar efter genomförd bokning att bli personligen kontaktad med mer information om din bokning, specificerat kvitto och med förfrågan om vilka som kommer att besöka oss. Vi kan även hjälpa till med att rekommendera hur ni bokar er resa till och från oss.

Säljande företag i Sverige är

inamat AB, 559169-7304

Marhult Graneborg

364 91 Lenhovda

Företaget är registrerat F-skatt och mervärdesskatt.