Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Food & Retreat

En Food Retreat är en vecka av upplevelser som kommer att ge läckra minnen för livet, det är en chans att vila i en underbar miljö och tillbringa tid med andra likasinnade.

Lokalbefolkningen

Människorna här är trevliga och gästvänliga, besökare från resten av världen känner sig snabbt välkomna och det är lätt att njuta här. Detta är precis de upplevelser vi vill dela med oss av och det är därför vi har startat Apulian Food Retreat.

Köket

Det Apuliska köket är helt klart ett av de främsta i världen, med sina tusenåriga traditioner och färska råvaror tätt inpå. Tack vare närheten till havet inbjuder det till stordåd i köket! Klimatet är fördelaktigt för all växtlighet och erbjuder färska råvaror hela året runt.

Pasta

Italien är synonymt med pasta, så givetvis får vi lära oss att göra egen pasta. En av kvällarna kommer vi, istället för att äta på restaurang, att under ledning av en duktig pastakreatör få laga vår egen middag. Under dagen har vi besökt både marknad och mejeri, så ingredienserna till middagen är pinfärska och av bästa kvalitet. Vi äter denna festmåltid tillsammans hemma på La Torretta!

Historia

Vi får en historisk tillbakablick i landet som en gång leddes av han som fortfarande anses vara en av de som än idag påverkar våra liv, Julius Ceasar. Vi kommer se spår av civilisation så gammal att de var uråldriga redan när Ceasar själv drev sin rival Pompey ut ur landet via den hamn som vi idag känner som Brindisi, en plats vi självklart också besöker.

Cykeltur

Vi kommer cykla på vägar kantade av gamla olivlundar tillsammans med vår guide som på ett intressant och lättsamt sätt tar med oss på ett smakfyllt äventyr.

Om oss

Kolla in videon här ovan för att se vilka vi är!

Boka din resa här!

Möt våren med oss, eller förläng din sommar här i Italien!

Din vagn
Din vagn är tom

Bokningsformulär

Boka din vecka i Apulien!

Välj vecka och hur många ni är i sällskapet här nedanför.

Priserna anges i Euro.

Kortbetalning sker via PayPal, välj det alternativet och uppge din kortinformation på kommande sida.

 

Önskas delbetalning sker det i nuläget med en handpenning på 25% för bekräftad bokning samt att köpet är till fullo betalt senast 30 dagar före första dagen på retreat. Tag personlig kontakt för denna lösning.

PGA rådande omständigheter kring pandemin går det ej att boka online, vänligen kontakta oss direkt för personlig service och information.

Notera

Du kan nu säkert boka din food retreat här, skulle din bokning senare påverkas av rådande pandemisituation erbjuds möjlighet till ombokning och ändring till annan vecka utan extra kostnad.

Du kommer inom några dagar efter genomförd bokning att bli personligen kontaktad med mer information om din bokning, specificerat kvitto och med förfrågan om vilka som kommer att besöka oss. Vi kan även hjälpa till med att rekommendera hur ni bokar er resa till och från oss.

Säljande företag i Sverige är

inamat AB, 559169-7304

Marhult Graneborg

364 91 Lenhovda

Företaget är registrerat F-skatt och mervärdesskatt.