Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Utflykter & Upplevelser

Vi kommer varje dag att göra utflykter och få nya upplevelser. Vi besöker små producenter av ost, charkuterier, olivolja, vin och grönsaker. Allt lokalt odlat i harmoni med naturen. Det blir mycket att se och höra, men framförallt kommer vi få provsmaka på allt!

Frukost

Frukost

En frukostkorg med lokala och fräscha varor finns vid lägenheten varje morgon. Välj själv om den ska avnjutas i lägenheten, på terrassen eller tillsammans med andra Food Retreat-gäster.

Omgivningarna

Omgivningarna

Upplev det närliggande naturreservatet och dess smaker. En typisk mormors-lunch är ett måste för italienare. Vi får uppleva den på en lokal restaurang tillsammans.

Extra Virgin Oil

Extra Virgin Oil

Efter frukost får vi en guidad cykeltur genom Piana Olivetata där vi får se hur grödorna förädlades förr och hur det går till idag.

Inlandet & Slaktarna

Inlandet & Slaktarna

Vi upptäcker inlandets områden runt Mesagne och San Michele. Här erbjuds möjligheter till shopping och provsmakning, vi testar den lokala kötträtten
”Gnumareddi”. Till kvällen lagar vi tillsammans en typisk Apulisk middag och äter tillsammans under ackompanjemang av musik.

Vin

Vin

Är du redo att besöka två olika vinhus? Under utflykten besöker vi även Brindisi’s naturhamn och de äldsta delarna av staden.

Trulli

Trulli

We will be immersed in a magic landscape of the Valle d’Itria. Take your camera and enjoy the back roads full of little Trulli, perfumed vineyards and beautiful wheat fields. Lunch in a typical butcher shop.

Adriatiska havet

Adriatiska havet

Vi färdas längs kustlinjen i små eldrivna fordon. En lätt lunch serveras på en liten maritim restaurang, medan middagen blir på en charmig masseria.

Boka din resa här!

Möt våren med oss, eller förläng din sommar här i Italien!

Din vagn
Din vagn är tom

Bokningsformulär

Boka din vecka i Apulien!

Välj vecka och hur många ni är i sällskapet här nedanför.

Priserna anges i Euro.

Kortbetalning sker via PayPal, välj det alternativet och uppge din kortinformation på kommande sida.

 

Önskas delbetalning sker det i nuläget med en handpenning på 25% för bekräftad bokning samt att köpet är till fullo betalt senast 30 dagar före första dagen på retreat. Tag personlig kontakt för denna lösning.

PGA rådande omständigheter kring pandemin går det ej att boka online, vänligen kontakta oss direkt för personlig service och information.

Notera

Du kan nu säkert boka din food retreat här, skulle din bokning senare påverkas av rådande pandemisituation erbjuds möjlighet till ombokning och ändring till annan vecka utan extra kostnad.

Du kommer inom några dagar efter genomförd bokning att bli personligen kontaktad med mer information om din bokning, specificerat kvitto och med förfrågan om vilka som kommer att besöka oss. Vi kan även hjälpa till med att rekommendera hur ni bokar er resa till och från oss.

Säljande företag i Sverige är

inamat AB, 559169-7304

Marhult Graneborg

364 91 Lenhovda

Företaget är registrerat F-skatt och mervärdesskatt.